Vesti bune pentru ros-albastrii. Adrian Neaga a revenit in tara, urmand sa se integreze in programul de pregatire al lotului Stelei dupa ce elevii lui Cosmin Olaroiu se vor intoarce din cantonamentul de la Valencia. La intrebarea a€žCare cr
Vesti bune pentru ros-albastrii. Adrian Neaga a revenit in tara, urmand sa se integreze in programul de pregatire al lotului Stelei dupa ce elevii lui Cosmin Olaroiu se vor intoarce din cantonamentul de la Valencia. La intrebarea a€žCare credeti ca este cel mai important transfer din aceasta vara?" lansata de site-ul stelisti.ro , 59,58% dintre respondenti au considerat ca intoarcerea atacantului ce a evoluat pana de curand la gruparea sud-coreeana Ilhwa Seongnam, reprezinta cea mai importanta achizitie a clubului din bulevardul Ghencea in aceasta vara. Pe locurile urmatoare s-au clasat, in opinia fanilor, Badoi (16,7%) si Emeghara (13,48%).  
CIORBA ACRA. Daca Neaga va intra intr-o scurta vacanta pana la revenirea in tara a viitorilor sai colegi, reprezentantii celor doua cluburi implicate in transferul jucatorilor vor folosi aceasta perioada pentru a pune la punct detaliile financiare ale contractului. Conform Mediafax, pentru a obtine dezlegarea lui Rica Neaga, Gigi Becali ar trebui sa achite o clauza de reziliere in valoare de 800.000 de dolari. Ramane de vazut cum se vor intelege impresarul Dumitru Tudor, zis a€žCiorba", si patronul Stelei, tinand cont de conflictul izbucnit recent intre cei doi impricinati. a€žEste un impresar de doi lei, care spune numai bazaconii. Pe Tudor sa-l intrebati cat patrunjel, cat leustean si cat morcov se pune la ciorba, nu de jucatori", l-a a€žtaxat" Becali zilele trecute pe reprezentantul lui Adrian Neaga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.