Referitor la faptul ca antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca ardelenii au cel mai bun lot, Rednic a spus razand: "Nici nu am vrut sa ma prezint la reunire! Daca el are cel mai bun lot, inseamna ca a castigat deja campionatul". Rednic a
Referitor la faptul ca antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca ardelenii au cel mai bun lot, Rednic a spus razand: "Nici nu am vrut sa ma prezint la reunire! Daca el are cel mai bun lot, inseamna ca a castigat deja campionatul". Rednic a afirmat ca va merge impreuna cu directorul executiv Cristi Borcea la tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor. "Ceea ce ma intereseaza acum este primul obiectiv, calificarea in grupe. Tinand cont ca nu suntem cap de serie va fi greu, dar ne vom juca sansa. Nu se stie niciodata in fotbal. O sa merg si eu la tragerea la sorti cu Cristi Borcea, cine stie cu ce echipa vin. Poate nici nu ma mai intorc", a precizat Rednic. "Puriul" crede ca sezonul viitor va fi foarte puternic, deoarece echipele s-au intarit in aceasta vara. "Va fi un campionat puternic si spectaculos din toate punctele de vedere. Nu stiu daca va fi anul Stelei, depinde de rezultate. Si noi am putea spune acest lucru, dar nu o facem. Noi ne pregatim. Trebuie sa uitam sezonul trecut, deoarece lumea ne va judeca dupa ce vom face acum. Am discutat cu jucatorii si mi-au spus ca au primit banii pe care ii meritau dupa un sezon extraordinar. La Dinamo e mereu presiune si e normal sa fie asa. Sper sa realizam mai multe decat sezonul trecut", a incheiat Rednic. La primul antrenament al dinamovistilor au luat parte 18 jucatori: Margaritescu, Moti, L. Goian, Matache, Cl. Niculescu, C. Munteanu, Fernandes, Scarlatache, Danciulescu, Balace, Vranjkovici, Pulhac, Oprita, Baltoi, Predescu, Stanic, L. Ganea si Fl. Musat. Restul jucatorilor din lot urmeaza sa inceapa pregatirile joi.
Oprita: "Am venit cu noroc!"
Atacantul adus de la Steaua a declarat ca odata cu venirea sa spera ca Dinamo sa aiba noroc la tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor. "Nu mai am emotii, am avut prima oara. Sper sa-mi revin si eu si sa ajungem in Liga Campionilor. Dupa achizitiile facute, Dinamo este favorita si in acest sezon la castigarea titlului de campioana. Pentru Liga Campionilor iti trebuie jucatori de valoare. Am venit eu de la Steaua si sper sa avem sanse la tragerea la sorti. Imi doresc sa inscriu in poarta oricarei echipe, chiar si a Stelei. Starea mea de sanatate este buna, problema la genunchi a trecut, mai ramane sa ma pregatesc", a spus Oprita. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.