Real a tremurat serios pentru titlu, dupa ce Mallorca, echipa care a avut de la Barcelona o prima de 3.000.000 de euro pentru a-i incurca pe madrileni, a deschis scorul. "Albii" au revenit, devenind campioni abia in minutul 80, cand M. Diarra a facut
Real a tremurat serios pentru titlu, dupa ce Mallorca, echipa care a avut de la Barcelona o prima de 3.000.000 de euro pentru a-i incurca pe madrileni, a deschis scorul. "Albii" au revenit, devenind campioni abia in minutul 80, cand M. Diarra a facut 2-1 (a mai fost "dubla" lui Reyes, pentru 1-1 si 3-1). Mii de suporteri ai lui Real s-au adunat dupa meci in Plaza de Cibeles, in centrul capitalei Spaniei, pentru a sarbatori al 30-lea titlu de campioana al gruparii madrilene. Totul a fost pregatit de mai multe zile in jurul fantanii din Plaza de Cibeles, in perspectiva celebrarii titlului de campioana. Jucatorii si antrenorul Fabio Capello au ajuns la locul sarbatorii imbracati cu tricouri pe care scria "Campeones" (Campionii) si cu cifra 30 (pentru numarul titlului). La sarbatoare au avut loc incidente intre politie si cativa suporteri. In timp ce multimea se pregatea sa plece, mai multi suporteri au aruncat cu sticle si petarde in directia politistilor. Acestia au ripostat, provocand momente de confuzie, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Capello a declarat ca doreste sa ramana la Real, dar a subliniat ca acest lucru depinde de presedintele Ramon Calderon, si a mentionat ca s-a inselat atunci cand nu a insistat pentru prelungirea contractului lui Beckham. "Eu imi doresc sa raman. Trebuie sa-l intrebati pe Calderon daca titlul este suficient sau va chema pe altcineva. M-am inselat in privinta a doua lucruri: primul, ca nu i-am prelungit contractul lui Beckham, si al doilea, pentru ca l-am lasat pe banca de rezerve", a spus Capello. Beckham a disputat cu Mallorca ultimul meci la madrileni si a castigat primul sau titlu de campion al Spaniei. Calderon a declarat ca va discuta cu Capello intr-o saptamana. "Nu este nici o decizie de luat. Vom vedea ce este mai bine pentru club. Este titlul cu numarul 30, in primul meu an ca presedinte. Trebuie sa continuam sa muncim pentru a castiga toate titlurile la care vom aspira in sezonul viitor", a spus Calderon.
Beckham: "Finalul perfect!"
Mijlocasul englez a apreciat ca finalul contractului cu Real a fost perfect in contextul in care s-a soldat cu obtinerea titlului de campion al Spaniei. La incheierea meciului cu Mallorca, Beckham i-a luat pe cei trei copii ai sai, Brooklyn, Romeo si Cruz, pentru a-si lua adio de la suporterii de pe "Santiago Bernabeu". Copiii lui Beckham erau imbracati cu tricouri ale lui Real, avand pe spate numarul 23, numarul fotbalistului, si pe care era scris "Daddy" ("Tati"). "A fost minunat sa am familia aici. Ei au fost alaturi de mine patru ani in Spania si am trecut prin bune si rele. A fost o experienta incredibila. Castigarea titlului a lasat deoparte orice altceva. Vreau sa multumesc tuturor pentru sprijin. Acesta este finalul perfect si imi va fi dor de Madrid", a spus Beckham, care s-a accidentat si a iesit de pe teren in minutul 67. Beckham a fost sustinut la ultimul meci si de actorul Tom Cruise, care a stat in tribuna alaturi de Victoria Beckham. Cruise este prieten cu Beckham, iar fotbalistul si-a cumparat o casa la Los Angeles alaturi de actorul american. De asemenea, in tribuna s-au mai aflat mama lui Beckham, Sandra, si sora sa, Joanna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.