"Lordul" a mentionat ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si-a dat acordul de a mai ramas un an la Bistrita inca din iarna si ca acesta a pus unele conditii pe care conducerea a inceput sa le puna in practica. "Sabau e un tip care se multumeste cu putin.
"Lordul" a mentionat ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si-a dat acordul de a mai ramas un an la Bistrita inca din iarna si ca acesta a pus unele conditii pe care conducerea a inceput sa le puna in practica. "Sabau e un tip care se multumeste cu putin. Are psihologia vietii: cu cat ai mai putin, cu atat satisfactia este mai mare. Chiar din iarna, de cand se vantura ideea ca Sabau ar pleca de aici, el si-a decis soarta impreuna cu mine. Va ramane cel putin un an. Ne-a cerut lucruri nu asa de simple, dar in mare parte le-am facut", a spus Padureanu, care a afirmat ca nu a fixat inca un obiectiv pentru echipa in campionatul viitor. "Il fixam inainte de a incepe campionatul. Avem cu o saptamana inainte o sedinta a Consiliului Director si in functie de transferuri, ce am dat si ce am luat, ne fixam obiectivul, dar nici intr-un caz nu va fi un obiectiv mai slab decat cel de anul trecut, locul 1-8", a spus Padureanu. Acesta a mai declarat ca portarul Calin Albut nu va pleca la Rapid din cauza faptului ca negocierile intre cele doua cluburi s-au blocat, dar si pentru ca Gloria nu are alti portari cu care sa-l inlocuiasca. "Deocamdata a plecat Muresan si nu cred ca va mai pleca cineva. De Sepsi nu se pune problema. In primul rand el nu doreste sa plece, dar a coincis si cu vointa noastra, iar restul vad ca bazaie presa mai mult decat noi si decat Rapidul. A fost o intrebare legata de Albut si deocamdata ne-am blocat, dar nici noi nu ne putem hazarda pana nu acoperim postul. Deocamdata nu ne convine sa-i dam drumul", a explicat Padureanu. Altfel, Gloria prefera sa se antreneze in tara, la Reghin, unde sunt conditii foarte bune, testate anul trecut de antrenor, care a ales singur locatia pentru pregatiri. Sabau va sosi diseara la Bistrita, iar maine va pleca cu un lot de 26 de jucatori la Reghin, localitate situata la 53 de km de Bistrita. Daca jucatorii vor sta in cantonament 10 zile, antrenorul va reveni sambata seara la Bistrita pentru a conduce de pe banca tehnica echipa ce va evolua duminica in primul meci din Cupa UEFA-Intertoto. Gloria va evolua duminica, de la ora 18, pe teren propriu, cu FK Grbalj din Muntenegru, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA-Intertoto, returul fiind programat pe 30 iunie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.