Politistii ancheteaza disparitia misterioasa a lui Dumitru Brinzei, patronul uneia dintre cele mai puternice firme botosanene. Patronul societatii Interfarm din Botosani, cea mai puternica firma judeteana de comercializare a produselor farmaceut
Politistii ancheteaza disparitia misterioasa a lui Dumitru Brinzei, patronul uneia dintre cele mai puternice firme botosanene. Patronul societatii Interfarm din Botosani, cea mai puternica firma judeteana de comercializare a produselor farmaceutice, a fost declarat disparut. Dumitru Brinzei a fost vazut ultima oara duminica dupa-amiaza pe malul lacului Cotirgaci, aflat la citiva kilometri de municipiul Botosani. Omul de afaceri era proprietar al lacului si alaltaieri la amiaza a mers la pescuit cu un prieten. Acesta a plecat, la un moment dat, iar paznicul iazului l-a vazut doar pe patronul Interfarm in apropierea apei. Dupa-amiaza, cind la Cotirgaci a sosit o alta cunostinta a omului de afaceri, aceasta n-a mai gasit decit hainele lui, masina si alte bunuri. Echipe ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si scafandri de la Iasi l-au cautat pe Dumitru Brinzei, dar fara nici un rezultat. In urma cu un an, in iunie 2006, pe malul aceluiasi iaz patronul botosanean, presedinte judetean al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a impuscat un localnic in picior pentru ca ar fi pescuit ilegal. Victima a supravietuit, iar lui Brinzei nu i s-a gasit vreo vina pentru cele intimplate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.