Cristina Soloc si Catalin Heson ridica audienta TVR 2, cu "Motomagia". Emisiunea prezentata de cei doi a fost lider de audienta, duminica, 17 iunie.

In intervalul de emisie cuprins intre 10:59 si 11:24, "Motomagia" a fost cel mai urmarit
Cristina Soloc si Catalin Heson ridica audienta TVR 2, cu "Motomagia". Emisiunea prezentata de cei doi a fost lider de audienta, duminica, 17 iunie.

In intervalul de emisie cuprins intre 10:59 si 11:24, "Motomagia" a fost cel mai urmarit program de la toate posturile de televiziune, inregistrand o cota medie de piata de 12,7% la nivel national si de 7,9 la nivel urban. Momentul cu cel mai mare numar de telespectatori a fost inregistrat la ora 11:13 cand la nivel national, emisiunea era urmarita de 445.000 de telespectatori, reprezentand un rating de 2,3% si o cota de piata de 15,5%.

Pe langa carisma celor doi prezentatori, succesul editiei amintite se datoreaza si subiectelor abordate: reportajul de la marsul de comemorare a victimelor accidentelor cu motocicleta cand, pe o ploaie torentiala, aproximativ 500 de motociclisti au participat la un mars al tacerii, in amintirea celor care au pierit in accidente de motocicleta, reportajul de la Festivalul Motorrock-Ploiesti, cea mai mare intalnire moto din tara, care a adunat in parada peste 1500 de motociclete, materialul special cu invitata emisiunii, Roxana de la Spin, care de doua luni are o Aprilia RS 125 de care se foloseste zilnic, relatari de la campionatul de motocross de la Ciolpani. Cristina si Catalin vor continua sa aduca ultimele noutati de interes pentru pasionatii sportului pe doua roti, alaturi de invitati precum Cosmin Gusa sau Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.