Fondul de investitii Blackstone, care se pregateste pentru listarea la bursa, este ingrijorat ca proiectul de lege propus de Senatul SUA privind impozitarea institutiilor cu profil similar ar putea determina reducerea valorii grupului, transmite Reut
Fondul de investitii Blackstone, care se pregateste pentru listarea la bursa, este ingrijorat ca proiectul de lege propus de Senatul SUA privind impozitarea institutiilor cu profil similar ar putea determina reducerea valorii grupului, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Blackstone si-a exprimat ingrijorarea dupa ce liderii comisiei pentru finante din Senat au prezentat un proiect de lege despre impozitarea fondurilor de investitii care se listeaza la bursa asemenea companiilor. Astfel, rata de impozitare a acestor institutii ar putea fi majorata de peste doua ori, de la 15% la 35%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.