Compania investeste 6 milioane de euro pentru piata din Bulgaria.

Aproximativ 70% din lucrarile pentru hipermagazinul Mobexpert din Sofia au fost deja finalizate, astfel ca, in luna septembrie, compania autohtona va inaugura primu
Compania investeste 6 milioane de euro pentru piata din Bulgaria.

Aproximativ 70% din lucrarile pentru hipermagazinul Mobexpert din Sofia au fost deja finalizate, astfel ca, in luna septembrie, compania autohtona va inaugura primul sau magazin de peste hotare, au declarat reprezentantii companiei. "In perioada urmatoare se vor derula operatiunile de finisaj pentru interiorul si exteriorul cladirii, definitivindu-se paralel caile de acces si spatiile de parcare. In aproximativ o luna, echipa Mobexpert va trece la amenajarea interiorului si va finaliza activitatile de recrutare de personal. Inaugurarea noului hipermagazin este planificata pentru sfirsitul trimestrului al treilea", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Valoarea proiectului se ridica la 6 milioane de euro, magazinul destinat comercializarii de mobilier pentru casa si decoratiuni urmind sa aiba o suprafata totala de 151.000 de metri patrati si 150 de locuri de parcare. Intr-o prima faza, in centrul comercial va fi vindut in special mobilier produs in Romania.

Magazinul din Sofia este cel de-al saselea hipermagazin din reteaua Mobexpert si primul din afara tarii pe acest segment. Brandul Mobexpert este deja prezent in regiune prin magazinele Mobexpert Office de la Sofia si Belgrad, specializate in vinzarea de mobilier de birou. Pina in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de hipermagazine in regiune, dintre care cinci pe piete externe.

Mobexpert, lider pe piata de mobilier, are ca principali competitori IKEA si Elvila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.