Doi militari americani au fost implicati intr-un scandal de proportii luni noapte intr-un club din statiunea Mamaia.

Politistii constanteni spun ca au intervenit in urma unui apel la numarul unic de urgenta 112, care anunta ca cei doi ame
Doi militari americani au fost implicati intr-un scandal de proportii luni noapte intr-un club din statiunea Mamaia.

Politistii constanteni spun ca au intervenit in urma unui apel la numarul unic de urgenta 112, care anunta ca cei doi americani se bat cu un grup de romani. Charles Oliver McKeythen, 44 de ani, si Farrell Walter, 41 de ani, erau veniti in inspectie la baza de la Mihail Kogalniceanu si au petrecut cateva ore intr-un club de striptease. Dupa ce au consumat whisky, bauturi energizante si bere, au cerut sa li se aduca nota de plata. Cand au vazut suma ceruta pentru consumatie, de 300 de lei, clientii au refuzat sa plateasca. Administratorul localului si personalul de ordine au incercat sa ii retina pe cei doi americani si au inchis usa localului.

"Oaspetii" au spart insa un geam si s-au luat la bataie cu bodyguarzii, dar si cu administratorul localului, care a necesitat ingrijiri medicale. La fata locului a fost prezenta aproape toata conducerea Politiei Judetene.
Purtatorul de cuvant al IJP Constanta, inspector Crina Chirea, a declarat ca americanii au fost predati Politiei Militare Constanta, care are competenta solutionarii cazului, precum si a eventualelor plangeri impotriva celor doi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.