Seful SGG, Ilie Bolojan, a semnat ordinul prin care imobilele administrate de RA-APPS urmeaza sa fie vandute doar prin licitatie publica deschisa, cu exceptia locuintelor de protocol, a spatiilor atribuite, cu acordul SGG, institutiilor publice si a
Seful SGG, Ilie Bolojan, a semnat ordinul prin care imobilele administrate de RA-APPS urmeaza sa fie vandute doar prin licitatie publica deschisa, cu exceptia locuintelor de protocol, a spatiilor atribuite, cu acordul SGG, institutiilor publice si a imobilelor utilizate de fundatii cu statut de utilitate publica. Potrivit acestuia, imobilele care urmeaza sa fie vandute prin licitatie vor fi incluse intr-o lista distincta, regulile fiind mentinute pana la data intrarii in vigoare a noii hotarari a Guvernului privind organizarea si functionarea RA-APPS. Guvernul a aprobat in primavara acestui an, prin ordonanta de urgenta, cadrul legal care permite vanzarea prin licitatie publica cu strigare a imobilelor administrate de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.