Gigi Becali a comentat si faptul ca managerul sportiv Adrian Ilie se antreneaza cot la cot cu ceilalti jucatori in cantonamentul din Spania. "Daca ar mai putea sa joace? Nu poate el, ca s-ar fi bagat, varsta ii mai permite, dar a avut nu stiu ce oper
Gigi Becali a comentat si faptul ca managerul sportiv Adrian Ilie se antreneaza cot la cot cu ceilalti jucatori in cantonamentul din Spania. "Daca ar mai putea sa joace? Nu poate el, ca s-ar fi bagat, varsta ii mai permite, dar a avut nu stiu ce operatii. Adrian Ilie e supercalificat la fotbal, nu stiam ca e asa destept ca si manager. Este foarte priceput, cu el Steaua e mai puternica. Se pricepe foarte bine. Oricum, niciodata in viata mea nu voi mai acorda incredere suta la suta, te parlesti o data si apoi sufli si in iaurt", a comentat Gigi Becali. Intrebat daca Steaua va mai achizitiona jucatori, seful din Ghencea a spus: "Mai e ala de la Brescia, Stankevicius, sa vedem, altceva nu vad sa mai luam. Oricum, Adrian Ilie stie mai bine". Gigi Becali a mai afirmat ca le-a transmis lui Valeriu Argaseala, Adrian Ilie si Cosmin Olaroiu ca presedintele FRF, Mircea Sandu, are dreptate cand cere respect intre oamenii de fotbal. "Le-am zis: hai sa facem noi primul pas spre civilizatie, sa nu ne mai atacam, sa nu ne mai jignim, sa dam noi semnalul. L-am rugat si pe Adrian Ilie - bine, nici unul nu face din astea - hai sa terminam! Singurul impediment care ne-ar putea impiedica sunt arbitrii", a spus Gigi Becali, care crede ca Mircea Sandu are dreptate cand spune ca sunt arbitrii compromisi. "Sunt de acord chiar si cu depunctarea. Se schimba lumea, Europa se schimba, si noi trebuie sa ne schimbam. Ca spun ce stiu nu inseamna ca atac. Stia toata lumea, iar Borcea sa inteleaga ca trebuie sa ne lase in pace, nu sa se dea el destept. Eu sunt de 100 de ori mai destept ca el, sunt alti conducatori mai destepti ca el, si mai bogati, el e doar actionar, cat are, 10-15 la suta! Vrem sa curatam fotbalul si de el depinde asta. Trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate aranja cu arbitrii", a comentat Gigi Becali. Acesta a declarat ca nu este nevoie ca aceasta schimbare de mentalitate sa fie numita "momentul zero".
"Cand am intrat in fotbal, eu am declansat acest moment, sa nu se mai fure, sa nu se mai faca aranjamente. E furt sa angajezi arbitrii sa fure echipa adversa. Trebuie sa schimbam mentalitatea. Daca vor bine, ei pot sa faca ce vor, eu unul imi schimb comportamentul. Nu mai vreau cearta, razboi si balamuc. Treaba lor, care vrea sa atace, sa fie sanatos", a spus Gigi Becali, adaugand ca "furturile se vor micsora, insa nu vor inceta definitiv". "Nu mai poate oricine sa-si puna arbitrii cand vrea, pe cine vrea. Lupescu e om drept, serios. Imi place ca Mircea Sandu e foarte impulsiv, entuziasmat, se lupta, tipa: trebuie sa terminam odata! E un semnal de schimbare in fotbal", a spus Gigi Becali. "Cand joaca o echipa de la care a luat, greu mai poate fi arbitrul independent, relaxat. Normal, ii e frica sa nu greseasca impotriva celui de la care a luat bani pe vremuri si ala sa se suprere, sa urle, cum a facut Borcea acum vreo doi ani. Ati vazut, cum a tipat putin Borcea, cum au tremurat toti", a adaugat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.