In ultimul timp, starurile de peste ocean par sa fie din ce in ce mai preocupate de viata de familie. Daca Angelina Jolie sau Tom Cruise par sa prefere metoda adoptiei, ca tot e la moda printre vedete sa dea cu a€žsubsemnatul" pe la programele UNICEF, Julia Roberts si-a luat rolul de mamica in serios si a adus pe lume al treilea copil, un baietel care a primit numele de Henry Daniel, relateaza AFP citata de Mediafax.  
a€žFrumusica" in varsta de 39 de ani, si sotul ei, directorul de imagine Danny Moder, mai au doi copii, gemenii Hazel si Phinnaeus nascuti in 2004. Julia si Danny s-au casatorit in iulie 2002, de atunci actrita aparand foarte rar in platourile de filmare. Recent, Julia Roberts, prima vedeta feminina a celei de a 7-a arte care a depasit cota de 20 de milioane $/film, a filmat pentru lung metrajul cu iz politic a€žCharlie Wilson`s War", alaturi de Tom Hanks si Philip Seymour Hoffman.  
Nici familia Woods nu s-a lasat mai prejos. Supercampionul Tiger a devenit tatic, sotia sa, Elin, dand nastere unei fetite ce va purta numele de Sam Alexis. Tiger Woods, cel mai mare jucator de golf al tuturor timpurilor, a precizat pe site-ul sau ca starea de sanatate a micutei este buna, fara sa dea publicitatii numele clinicii la care s-a produs fericitul eveniment. Din motive obiective. a€žVreau sa le multumesc doctorilor pentru tot ce au facut. Este un moment special in viata mea si imi doresc ca Sam Alexis sa ajunga cat mai repede acasa", a declarat fericitul tata.