Finantatorul Stelei da bani pentru construirea de camere la Schitul Prodrom-Athos pentru echipa lui Olaroiu.

Gigi Becali s-a intors de la Muntele Athos declarind ca Steaua nu se mai lupta cu nimeni, ca „va juca si va straluci". „Am dat pina acum 2,5 milioane, le mai dau 1,1 milioane.

Le-am spus, vreau sa faca 40-44 de camere la Prodrom acolo, vreau sa merg si cu echipa. Cine vrea, daca vrea, nu-i oblig. Eu, unul, daca stau o zi acolo, ma incarc. Nu ma rog pentru fotbal acolo, sint lucruri si mai importante", a spus Becali, care anul trecut s-a dus special in Grecia sa se roage pentru Steaua inaintea meciului cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Patronul Stelei crede ca Mircea Sandu are dreptate cind spune ca sint arbitri compromisi, fiind de acord ca Ionut Lupescu sa se ocupe pe viitor de delegari. „Sint de acord chiar si cu depunctarea. Se schimba lumea, Europa se schimba, si noi trebuie sa ne schimbam. Ca spun ce stiu nu inseamna ca atac. Stia toata lumea, iar Borcea sa inteleaga ca trebuie sa ne lase in pace, nu sa se dea el destept. Eu sint de 100 de ori mai destept decit el. Vrem sa curatam fotbalul si de el depinde asta. Trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate aranja cu arbitrii", a comentat el.

Becali a declarat ca nu este nevoie ca aceasta schimbare de mentalitate sa fie numita „momentul zero". „E furt sa angajezi arbitrii sa fure echipa adversa. Trebuie sa schimbam mentalitatea. Daca vor bine, ei pot sa faca ce vor, eu, unul, imi schimb comportamentul. Nu mai vreau cearta, razboi si balamuc. Treaba lor, care vrea sa atace sa fie sanatos", a spus oficialul FC Steaua, adaugind ca „furturile se vor micsora, insa nu vor inceta definitiv". Nu a spus nimic despre impacarea cu suporterii, care l-au huiduit inclusiv in cantonamentul echipei de la Valencia.