Fondul de investitii Fabian a mai achizitionat o cladire de birouri in Bucuresti.

Fondul de investitii Fabian Romania Property a ajuns la un acord cu Immoconsult Leasinggesellschaft pentru achizitia imobilului de birouri Baneasa Busine
Fondul de investitii Fabian a mai achizitionat o cladire de birouri in Bucuresti.

Fondul de investitii Fabian Romania Property a ajuns la un acord cu Immoconsult Leasinggesellschaft pentru achizitia imobilului de birouri Baneasa Business Centre contra sumei de 23,9 milioane de euro, conform NewsIn. Investitia se va amortiza destul de repede in conditiile in care chiria pe care o va incasa de la Baneasa Business Centre, cladire cu o suprafata inchiriabila de 9.600 mp, se ridica la 1,85 milioane de euro anual.

Fondul de investitii mai detine in Capitala alte trei imobile de birouri deja construite, care au fost achizitionate la inceputul anului trecut, si participatii la alte doua proiecte rezidentiale aflate in prezent in curs de executie: New Town si Lakeview. Fondul a mai achizitionat, contra sumei de 4,9 milioane de euro, imobilul de birouri Evocenter din nordul Bucurestiului. Potrivit datelor publicate de fondul de investitii, cladirea de birouri se afla in zona Pipera/Voluntari si este cea de-a patra achizitie din Bucuresti. Banii pentru aceasta tranzactie au provenit din resursele proprii ale fondului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.