"La redactarea acestuia se va porni de la documentul similar PNL-PD, care va fi corectat, pornind de la experienta colaborarii dintre cele doua partide" a declarat Emil Boc, dupa intalnirea de ieri cu liderii PLD si PD. Pentru ca protocolul sa devina
"La redactarea acestuia se va porni de la documentul similar PNL-PD, care va fi corectat, pornind de la experienta colaborarii dintre cele doua partide" a declarat Emil Boc, dupa intalnirea de ieri cu liderii PLD si PD. Pentru ca protocolul sa devina realitate trebuie aprobat anterior si de forurile de conducere ale celor doua partide, iar PD trebuie sa denunte in instanta protocolul existent cu PNL. O echipa coordonata de presedintele executiv Adriean Videanu a fost infiintata pentru a identifica procedurile de denuntare a protocolului, dat fiind ca nu exista un precedent in jurisprudenta romaneasca. Presedintele PD s-a ferit sa spuna clar daca va exista o alianta preelectorala sau o fuziune cu PLD, rezumandu-se sa declare ca negocierile se afla in faza discutiilor in plan politic si parlamentar. Theodor Stolojan a precizat ca PD si PLD si-au desemnat cate o echipa, care sa negocieze protocolul de colaborare politica si parlamentara dintre cele doua formatiuni. Echipele vor fi conduse de Vasile Blaga, respectiv Gheorghe Flutur. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.