Royal Caro, producator si distribuitor de ceasuri si de bijuterii, estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii companiei.
Royal Caro este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in anul 1991, specializata in importul, productia si desfacerea bijuteriilor din aur de 14k si 18k, cu si fara pietre pretioase, bijuterii din argint, precum si curele de ceasuri, cutiute si display-uri pentru bijuterii. Compania are peste 60 de angajati si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro.
Royal Caro a inceput de luna aceasta comercializarea in reteaua proprie de distributie, a bijuteriilor DonnaOro, care cuprinde cercei, inele, verighete, bratari si pandantive, realizate in special din aur alb. Marca DonnaOro este prezenta in magazinele a peste 1.200 de retaileri din Italia, precum si pe piete internationale, in Spania, Germania, Elvetia, Austria, Grecia, Cipru, Malta, Ungaria, Bulgaria, Estonia.