Gazprom intentioneaza sa participe la construirea unor depozite subterane pentru stocarea de gaze naturale in Germania si in Marea Britanie, a anuntat Executivul Gazpromexport, Alexander Medvedev, relateaza agentia Itar-Tass, preluata de NewsIn. "Nu
Gazprom intentioneaza sa participe la construirea unor depozite subterane pentru stocarea de gaze naturale in Germania si in Marea Britanie, a anuntat Executivul Gazpromexport, Alexander Medvedev, relateaza agentia Itar-Tass, preluata de NewsIn. "Nu este o intamplare ca firma Wingas are un departament special insarcinat cu aceasta problema", a declarat responsabilul rus. Presedintele Consiliului de Administratie al grupului Wingas, Rainer Seele, a subliniat ca aceste noi depozite de stocare vor fi construite in Marea Britanie si la granita germano-olandeza. Grupul Gazprom are o valoare pe piata de 300 mld. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.