Lukoil intentioneaza sa-si mareasca de 4 ori productia de petrol din Kazahstan, in decursul a 10 ani, potrivit textului unui discurs care urmeaza sa fie sustinut de directorul general Vagit Alekperov, transmite Reuters, preluata de Mediafax. In urmat
Lukoil intentioneaza sa-si mareasca de 4 ori productia de petrol din Kazahstan, in decursul a 10 ani, potrivit textului unui discurs care urmeaza sa fie sustinut de directorul general Vagit Alekperov, transmite Reuters, preluata de Mediafax. In urmatorii 10 ani, Lukoil a prevazut sa mareasca volumul productiei din regiune de la 5 mil. tone de petrol si gaz condensat, la 20 de mil. tone, iar volumul exporturilor va creste in mod proportional. Lukoil participa, in Kazahstan, la 7 proiecte de productie, unul de infrastructura si 3 de explorare in domeniul petrolului. Valoarea investitiilor facute de Lukoil in statul kazah se ridica la 4,5 mld. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.