Bulgaria are o sansa reala de a deveni lider regional in Balcani pe piata informationala, de telecomunicatii si conexiuni de banda larga, a declarat directorul executiv al celui mai mare grup bulgar de telefonie, Mobitel. Pentru a atinge acest obiect
Bulgaria are o sansa reala de a deveni lider regional in Balcani pe piata informationala, de telecomunicatii si conexiuni de banda larga, a declarat directorul executiv al celui mai mare grup bulgar de telefonie, Mobitel. Pentru a atinge acest obiectiv, Bulgaria ar trebui sa aiba o strategie nationala in ceea ce priveste accesul de banda larga la Internet, dezvoltata de guvernul bulgar, a declarat directorul executiv al Mobitel, Josef Vitzer.
Responsabilul bulgar a facut aceasta declaratie cu ocazia unei conferinte nationale privind introducerea rapida a serviciilor de Internet de banda larga in Bulgaria. O crestere de 2% a pietei bulgare a telecomunicatiilor va aduce o suma suplimentara de 1,94 milioane euro economiei, a precizat directorul executiv al companiei Arthur D. Little, Karim Taga, prezent la aceasta conferinta. Se estimeaza ca piata bulgara a telecomunicatiilor va creste cu 7% pana la sfarsitul anului 2007, atingand nivelul de aproape trei miliarde dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.