Premiera la Timisoara Chiar daca s-a stabilit de la mijlocul anilor a€™80 in Germania, unde se bucura de o mare popularitate si unde isi desfasoara cariera, artistul Mircea Florian vine din cand in cand in Romania. De curand, aflat la
Premiera la Timisoara Chiar daca s-a stabilit de la mijlocul anilor a€™80 in Germania, unde se bucura de o mare popularitate si unde isi desfasoara cariera, artistul Mircea Florian vine din cand in cand in Romania. De curand, aflat la Satu-Mare, s-a implicat intr-un spectacol multimedia - o manifestare romaneasca, dar cu fata... europeana: "Fata Satmarului - fata Europei". Dupa succesul satmarean, s-a oprit la Timisoara.  N-a ales intamplator "orasul florilor", ci pentru ca regizoarea Catalina Buzoianu, in virtutea unei vechi si fructuoase colaborari, l-a invitat sa scrie muzica pentru spectacolul "Visul", dupa Mircea Cartarescu, a carui premiera a avut loc aseara, la Teatrul National Timisoara. Nici ca i se putea potrivi mai bine personalitatii acestui artist complex alt spectacol decat unul despre magia copilariei si crearea unor lumi paralele! Mircea a lucrat cu  bucurie la acest proiect teatral, asa cum a mai facut-o in spectacole fabuloase ca "Maestrul si Margareta","Doamna cu camelii" sau, mai nou, in "Tatal" sau "Richard al III-lea se interzice", alaturi de Catalina Buzoianu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.