Jucatoarea romanca in varsta de 23 de ani Edina Gallovits (foto) a pierdut ieri finala turneului de la Barcelona, dotat cu premii in valoare de 145.000 de euro, in fata americancei Megan Shaughnessy (nr. 49 WTA), cu scorul de 3-

    Jucatoarea romanca in varsta de 23 de ani Edina Gallovits (foto) a pierdut ieri finala turneului de la Barcelona, dotat cu premii in valoare de 145.000 de euro, in fata americancei Megan Shaughnessy (nr. 49 WTA), cu scorul de 3-6, 2-6. Stabilita de ani buni in Statele Unite, Gallovits, aflata momentan pe locul 91 WTA, nu a avut nici o sansa in fata lui Shaughnessy, care a castigat astfel cel de-al saselea titlu din cariera. In sferturi, Edina o invinsese pe spaniola Lourdes Domingues Lino, iar in semifinale pe estoniana Kaia Kanepi. Jucatoarea nascuta la Timisoara a prins in competitia gazduita de Barcelona prima finala a carierei in circuitul profesionist, iar parcursul din Catalunia o va aduce saptamana viitoare in jurul locului 70 WTA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.