In ce consta emisiunea Laurei Andresan de pe B1 TV? Prezentatoarea sta turceste si barfeste cu dansatoarea ei orice vedeta care apare prin reviste. Zilele trecute a venit si randul Adrianei Bahmuteanu, despre care Andresanca a spu


In ce consta emisiunea Laurei Andresan de pe B1 TV? Prezentatoarea sta turceste si barfeste cu dansatoarea ei orice vedeta care apare prin reviste. Zilele trecute a venit si randul Adrianei Bahmuteanu, despre care Andresanca a spus ca nu stie sa se imbrace si ca tot "taranca" a ramas. Ramane sa vedem replica Adrianei la show-ul tv al acesteia, ca sa fie tacamul complet. Se pare ca pornostarul Romaniei este pus pe scandal. Caci nu i-a cazut victima doar Bahmuteanu, ci si un batran care i-a prigonit cainele. "Vedeta" a inceput sa-l "gratuleze" cu tot felul de atribute zoologice, amenintand ca-l da in judecata si ca cheama Politia. Sa vina jandarmii, pompierii, armata si trupele speciale s-o apere pe Andresan de batranii care stau pe banca in parc!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.