Copos le lasa mana libera lui Bergodi si lui Moldovan  Recunoscut drept un patron caruia ii place sa puna presiune asupra bancii tehnice si sa se implice foarte atent in transferuri, George Copos a promis ca le va oferi libertate de miscare
Copos le lasa mana libera lui Bergodi si lui Moldovan  Recunoscut drept un patron caruia ii place sa puna presiune asupra bancii tehnice si sa se implice foarte atent in transferuri, George Copos a promis ca le va oferi libertate de miscare noului antrenor, Cristiano Bergodi, si directorului sportiv, Viorel Moldovan.  Dupa doua zile de negocieri purtate la Roma, antrenorul Cristiano Bergodi a semnat vineri seara contractul cu Rapid in prezenta directorului sportiv al gruparii giulestene, Grigore Sichitiu. Team-managerul rapidist, colaboratorul apropiat al lui Bergodi, Renzo Rossi, a explicat de ce semnarea acordului a fost amanata. "Conditia potrivit careia nu va fi vandut nici un jucator si vor fi transferati trei fotbalisti noi a trebuit scrisa in contract. Am insistat, pentru ca echipa trebuie intarita", a declarat Rossi. Noul antrenor din Giulesti va veni in Romania maine dupa-amiaza.  PROMISIUNE. In asteptarea antrenorului italian, patronul George Copos a dat asigurari ca isi va schimba radical atitudinea vizavi de conducerea tehnica a echipei. "De la Rapid au plecat jucatori de 31-33 de ani. Vrem sa intinerim lotul si sa aducem jucatori de 23, 24, maximum 25 de ani. Pana acum ne-am despartit de Ganea si de Badoi, a venit Grigorie, de la care astept mult, si urmeaza sa mai luam trei jucatori. Din punctul nostru de vedere nu mai pleaca nimeni. Numai daca avem oferte foarte bune din strainatate si inlocuitori peste nivelul lor, vom mai da drumul la jucatori. Incepand de astazi, de cine vine si de cine pleaca se ocupa Bergodi si Viorel Moldovan", a declarat ieri Copos. Printre jucatorii doriti cu insistenta in Giulesti de Bergodi este mijlocasul de la FC National, internationalul de tineret Ovidiu Herea.  TRANSFERURI. Desi italianul sustine ca a discutat deja cu presedintele "bancarilor", Constantin Iacov, transferul lui Herea pare destul de putin probabil. Principalul impediment il constituie pretul extrem de piperat solicitat de Iacov. "Stiti cat vreau pe Herea: 3 milioane de euro. Daca nu am banii astia, fotbalistul nu pleaca nicaieri", a anuntat boss-ul echipei retrogradate in Liga 2. De asemenea, mediatizatele achizitii ale jucatorilor de la Sportul Studentesc, Tiberiu Balan si Dacian Varga, par si ele in aer. "Prin presa circula multe zvonuri, ba despre Tibi Balan, ba despre Dacian Varga. Nu cred ca George Copos si-l doreste pe Tiberiu Balan sau pe Dacian Varga", a declarat patronul "studentilor", Vasile Siman. In privinta programului de pregatire, Rapid si-a perfectat un amical contra francezilor de la Sochaux, la data de 14 iulie, la Alle, in Elvetia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.