SOARE PENTRU DOI - Tatal si fiica au facut teatru la Köln Vladimir Gaitan si fiica sa, Gloria, le-au dat aseara "Soare pentru doi" spectatorilor romani din Köln. Cei doi actori se afla in turneu in Germania cu aceasta comedie l
SOARE PENTRU DOI - Tatal si fiica au facut teatru la Köln Vladimir Gaitan si fiica sa, Gloria, le-au dat aseara "Soare pentru doi" spectatorilor romani din Köln. Cei doi actori se afla in turneu in Germania cu aceasta comedie lirica bulevardiera in regia lui Alice Barb. Pentru Gloria, acest spectacol inseamna si examenul de absolvire a studiilor de teatru la UNATC. (Dana Cobuz)  OF, OF, MAI, MAI - Ma cheama Cream si vreau in film! Fara a avea inca o diploma, Claudia Pavel, zisa si Cream (foto), anunta ca aproape a luat licenta in actorie, poate, poate o chema-o cineva la vreun casting de film. Cica ar vrea sa faca si in America niste cursuri, dar ar trebui sa parasesca scena romaneasca trei luni. Ce i-am simti lipsa!  COLABORARE - Nea Beni si ingerii din Chisinau Lui Benone Sinulescu ii place sa lucreze cu basarabenii din trupa Millenium. A inregistrat cu ei colinde, acum cateva zile a terminat si un disc cu cantece de petrecere. Pe "ingerii din Chisinau", nea Beni ii aduce si pe scena Operei Romane din Bucuresti, unde va sustine un spectacol aniversar, la 22 iunie, cand peste 100 de artisti vor fi alaturi de cantaretul septuagenar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.