Cerere - Londra are nevoie de forta de munca Piata londoneza a muncii a crescut cu 21% din 2006 pana in prezent, potrivit unui raport al companiei Morgan McKinley, iar cererea continua sa depaseasca oferta, in ciuda cresterii numarului de muncitori
Cerere - Londra are nevoie de forta de munca Piata londoneza a muncii a crescut cu 21% din 2006 pana in prezent, potrivit unui raport al companiei Morgan McKinley, iar cererea continua sa depaseasca oferta, in ciuda cresterii numarului de muncitori est-europeni, in special romani si bulgari. In Londra, salariul mediu este de 1.084 lire sterline, la care se adauga numeroase beneficii.  Schimbari - Departamentele de HR, importante Un studiu al companiei Mercer, realizat pe 1.400 de companii din intreaga lume, arata ca in peste jumatate dintre acestea departamentele de resurse umane isi schimba atributiile, in sensul recrutarii de talente si dezvoltarii culturii organizationale. Patru din zece respondenti au declarat ca principala functie a departamentului de HR este dezvoltarea strategiei de capital uman.  Targul anticarilor - Rom-Antique, la cea de-a XXV-a editie In perioada 16 - 17 iunie, se va desfasura la World Trade Plaza cea de-a XXV-a editie a targului anticarilor Rom-Antique. Aceasta manifestare se bucura de un interes atat pe plan national, cat si international, numarul vizitatorilor crescand de o editie la alta. Pe parcusul celor doua zile ale targului poti intalni aproximativ 70 de galerii de arta si colectionari particulari. Urmatoarele 2 editii ale acestui an vor fi in 29-30 septembrie si 1-2 decembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.