Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a renuntat la postul de consilier municipal in orasul Getafe, pe care il castigase in urma alegerilor locale desfasurate la sfarsitul lunii mai, relateaza La Vanguardia in editia electronica. 


Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a renuntat la postul de consilier municipal in orasul Getafe, pe care il castigase in urma alegerilor locale desfasurate la sfarsitul lunii mai, relateaza La Vanguardia in editia electronica.     Jose Luis Moreno, purtatorul de cuvant al Partidului Popular, pe listele caruia Craioveanu a candidat ca independent, a anuntat ca fostul jucator al formatiei Getafe a renuntat la post, din motive personale, el preferand sa ajute primaria din Getafe in alte moduri. "Renuntarea de a lua in primire postul de consilier este o decizie onorabila, pentru ca el a candidat pentru un proiect al echipei Partidului Popular, care acum nu mai este posibil. Gica ne-a spus ca nu va ramane consilier pentru ca nu i se pare just sa ocupe locul unui consilier al Partiului Popular, din moment ce a participat independent pe listele noastre", a mentionat Moreno. APRECIAT. Oficialul PP a adaugat ca Gica Craioveanu, care ar fi trebuit sa ocupe un post de consilier pe probleme sportive in cazul in care echipa Partidului Popular ar fi fost la conducerea primariei din Getafe, va putea ajuta primaria din Getafe prin ideile sale, deoarece "este o persoana care se bucura de sprijin din partea publicului". Locul lui Craioveanu va fi luat de urmatorul clasat pe listele partidului, Manuel Ortiz, care va fi cel mai tanar consilier municipal de la primaria din Getafe. Gheorghe Craioveanu, in varsta de 39 de ani (nascut la 14 februarie 1968), a jucat de-a lungul carierei la echipele Metalurg Slatina (1988-1990), Universitatea Craiova (1990-1995), Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998-2002) si Getafe (2002-2006). El este casatorit cu Gemma Gil Adsuara, cu care are un baiat, Alejandro. De asemenea, Craioveanu mai are un copil, Codrut, dintr-o casnicie anterioara cu Oana Deselnicu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.