Certati in urma cu doua luni, atunci cand se aflau in barca Universitatii Craiova, Stefan Stoica si Gheorgita Geolgau sunt din nou adversari. Ambii sunt in carti pentru postul de antrenor la CSM Rm. Valcea.   Dupa ce a ratat incre

Certati in urma cu doua luni, atunci cand se aflau in barca Universitatii Craiova, Stefan Stoica si Gheorgita Geolgau sunt din nou adversari. Ambii sunt in carti pentru postul de antrenor la CSM Rm. Valcea.   Dupa ce a ratat incredibil promovarea in primul esalon, CSM Valcea l-a pus pe liber pe antrenorul Costel Pana. Ciudata infrangere, suferita in ultima etapa la Baia Mare, i-a costat pe valceni inclusiv dexvoltarea infrastructurii. a€žAvem un stadion modern, printre cele mai bune din Romania. Urma ca an aceasta vara sa aducem o tabela electronica noua si sa montam instalatia de nocturna. Ne pregateam pentru Liga 1 si pentru a incerca sa aducem nationala Romaniei sa joace si la Rm. Valcea. Contraperformanta realiyata la Baia Mare, care ne-a costat promovarea, l-a facut pe unuls din sponsori sa renunte la a ne mai aduce tabela promisa, iar Primaria a amanat cu un an montarea unei nocturne performante", spune Alin Trandafir, presedintele valcenilor. VEDETE. Ramas liber, dupa inlaturarea lui Costel Pana, scaunul de antrenor al CSM este destul de disputat. Pe lista celor cu care se discuta, in pole position, se afla fosta mare glorie a Baniei, Gheorghita Geolgau si fostul international Stefan Stoica. Alti doi olteni, Marian Bondrea si Victor Rosca, sunt socotiti solutii de rezerva pentru aceasta functie. Daca Jovanovici a ales sa joace la a€žU" Cluj, in locul sau este posibil sa apara brazilianul Simao. a€žEl este liber de contract si dorit de cateva echipe din Liga 1. Din ceea ce stim, de la impresarul sau, acum este in Germania si isi cauta o echipa acolo. Daca nu reuseste sa-si gaseasca un angajament, il asteptam in Zavoi", a mai declarat Trandafir.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.