"Eu vreau sa plec la mare. Daca se poate, vreau sa ma invete tata sa inot, pentru ca anul trecut stateam pe mal si am alunecat in apa si am cazut initial pe o parte, dupa care a venit valul si m-a acoperit. M-am speriat.

      "Eu vreau sa plec la mare. Daca se poate, vreau sa ma invete tata sa inot, pentru ca anul trecut stateam pe mal si am alunecat in apa si am cazut initial pe o parte, dupa care a venit valul si m-a acoperit. M-am speriat. Vreau sa inot ca sa nu ma mai acopere valurile." "Eu vreau sa merg in Grecia. Acolo nu am fost niciodata. Grecia este in strainatate." "Eu ma duc la bunicii mei. Merg in fiecare vacanta mare. Mi-a facut bunu un foisor in copac, iar cand stau acolo, buna imi aduce de baut, suc sau apa, si eu o rog sa-mi faca si ceva de mancare, iar la final mananc clatite cu branza dulce." "Cand merg la bunica, la tara, mereu se supara pe mine. Spune ca stau afara pana tarziu si se sperie pentru ca nu ma mai gaseste in fata portii. Dar tot o sa merg la ea..."  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.