Adresa din Calea Victoriei 120, sediu al Grupului pentru Dialog Social, al Revistei 22, al primei Librarii Humanitas si nu in ultimul rand al Green Hours 22 jazz-café si Teatrul Luni de la Green Hours, este in pericol sa disp

  Adresa din Calea Victoriei 120, sediu al Grupului pentru Dialog Social, al Revistei 22, al primei Librarii Humanitas si nu in ultimul rand al Green Hours 22 jazz-café si Teatrul Luni de la Green Hours, este in pericol sa dispara de pe harta cultural-artistica a Bucurestiului. Astfel, mai multe inginerii legislative, urmate de greseli de vot cumulate apoi cu "voturi de pedepsire si resentimentare", imobilul in care isi desfasoara activitatea entitatile mentionate mai sus este pe cale sa fie trecut abuziv si nelegal din starea de proprietate publica de stat in proprietatea uneia sau celeilalte dintre cele deja doua stranii si fantomatice organizatii care poarta acelasi nume(!): Fundatia Nationala pentru Tineret.  Votul prin care se va decide daca imobilul din Calea Victoriei 120 va fi cedat patrimoniului FNT va avea loc in Camera Deputatilor - forul decizional pentru asa-numita "Lege a tinerilor", iar termenul maxim pentru votare este 26 iunie a.c. Toti cei care stiu ce se intampla, de ani de zile, in Calea Victoriei 120 sunt invitati sa sustina "din toate pozitiile" si prin toate mijloacele pasnice continuitatea acestui spatiu, contra abuzului  si  "pedepsirii prin elimi-nare" a uneia din (inca) prea putinele zone stabile de independenta culturala, artistica, sociala si politica din Romania. Mailurile de protest pot fi adresate la Cabinet Prim-Ministru: raluca.berleanu@gov.ro, PD: pd@cdep.ro, PNL: pnl@cdep.ro, PSD: psd@cdep.ro, UDMR: udmr@cdep.ro sau cp09@cdep.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.