"Am hotarat ca din bugetul meu personal sa ii construiesc un cavou si sa fie trecut pe piatra de temelie "Partidul Democrat si Primaria Dulcesti'", a afirmat primarul Constantin Foltea, citat de Rompres. Maria Rusu a fost vizitata ieri si de secretar
"Am hotarat ca din bugetul meu personal sa ii construiesc un cavou si sa fie trecut pe piatra de temelie "Partidul Democrat si Primaria Dulcesti'", a afirmat primarul Constantin Foltea, citat de Rompres. Maria Rusu a fost vizitata ieri si de secretarul PD, deputatul Marius Rogin, care i-a oferit o cupa, o diploma de excelenta "pentru civism deosebit" si o cutie cu bomboane. "Daca vom constata ca doamna Rusu este cel mai varstnic votant al Romaniei care a participat la referendum ii voi propune domnului presedinte Traian Basescu sa o felicite si el intr-un cadru festiv", a promis deputatul Marius Rogin. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.