Daca sotia se lupta cu Barack Obama pentru un loc sub soarele campaniei prezidentiale, nici ex-Nr.1 de la Casa Alba, Bill Clinton, nu se lasa mai prejos, strabatand tara in lung si in lat, si tinand discursuri in fata oricui este dispus sa il asculte
Daca sotia se lupta cu Barack Obama pentru un loc sub soarele campaniei prezidentiale, nici ex-Nr.1 de la Casa Alba, Bill Clinton, nu se lasa mai prejos, strabatand tara in lung si in lat, si tinand discursuri in fata oricui este dispus sa il asculte. Potrivit Associated Press citata de Rompres, fostul ocupant al Biroului Oval a castigat in cursul anului 2006 peste 10 milioane de dolari din a€žspeech-urile" oferite auditoriului din SUA, Marea Britanie, Africa de Sud, Germania sau Danemarca.  Maratonul vorbit va continua cu siguranta si in lunile ce urmeaza, organizatorii evenimentelor la care va fi prezent Bill Clinton pregatindu-se sa scoata din pusculita intre 100.000 si 450.000 de dolari / bucata discurs. Printre platitorii de anul trecut se numara companii ca IBM, General Motors, Cisco Systems, Mortgage Bankers Association, dar si ONG-uri precum a€žTJ Martell Foundation" sau a€žNelson Mandela`s Children`s Fund".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.