Un politist din Drobeta Turnu Severin, care nu detinea carnet de conducere, a provocat un grav accident rutier, in urma caruia trei persoane au ajuns in stare grava la spital. Incidentul s-a produs, miercuri seara, chiar intr-o intersectie din centru
Un politist din Drobeta Turnu Severin, care nu detinea carnet de conducere, a provocat un grav accident rutier, in urma caruia trei persoane au ajuns in stare grava la spital. Incidentul s-a produs, miercuri seara, chiar intr-o intersectie din centrul orasului. Doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului extrem de violent doi dintre pasagerii Daciei, condusa de politist, au fost proiectati in afara masinii si trantiti pe carosabil. Potrivit Antena 3, politistul a declarat initial ca ar fi circulat regulamentar, insa a fost contrazis vehement de martorii care au asistat la eveniment. Ulterior, se pare ca politistul si-a schimbat declaratia, negand faptul ca s-ar fi aflat la volanul masinii implicate in accident. Mai mult, omul legii a mentionat ca nici macar nu este posesorul unui permis de conducere. Subinspectorul Claudiu Bebec din cadrul IJP Mehedinti a declarat ieri, citat de Mediafax, ca accidentul s-a produs din cauza nerespectarii culorii semaforului.
Autoritatile incearca acum sa stabileasca daca la volanul Daciei care a provocat accidentul se afla Virgil Tudor, agent in cadrul Postului de Politie Rogova. Politistul sustine ca se afla ca pasager in masina implicata in accident, si nu ca sofer.
A bagat trei oameni in spital
"Evenimentul s-a produs pe fondul nerespectarii semaforului electric. Dacia in care s-au aflat trei pasageri a intrat in intersectie, desi semaforul era pe culoarea rosie, astfel ca a fost lovita in plin de un autoturism Audi care circula regulamentar. In urma coliziunii, cei trei ocupanti ai autoturismului Dacia au fost transportati la Spitalul Judetean Mehedinti pentru ingrijiri medicale", a explicat Bebec. Medicul sectiei de Urgente a Spitalului Judetean, Silviu Manta, a declarat ca in urma accidentului au ajuns la spital trei persoane, una dintre ele fiind internata la Sectia de Terapie Intensiva. "Pacienta din Dacie, in varsta de 27 de ani, ridica probleme in sensul ca are nevoie de o operatie la nas, avand o fractura a piramidei nazale si multiple escoriatii. Celelalte doua victime, un barbat de 26 de ani are o plaga contuza la buza inferioara, iar celalalt, in varsta de 43 de ani, are plagi la membrele inferioare si torace", a precizat doctorul. Potrivit Mediafax, agentul Virgil Tudor nu are permis auto si cel mai probabil, el se afla la volanul masinii. Intersectia unde s-a produs evenimentul este una cunoscuta din cauza numeroaselor accidente rutiere. Politia Judeteana Mehedinti a declansat o ancheta pentru a stabili daca agentul de politie se face vinovat de accident.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.