Poli Timisoara - Campanie puternica de achizitii pe malurile Begai  Gruparea inca "alb-violeta" i-a prezentat ieri oficial pe antrenorul Dusan Uhrin jr, pe jucatorii Ionel Ganea, Stelian Stancu, Marian Aliuta si, surpriza, pe Cristian Dancia, ultima oara la Torpedo Moscova. Achizitionarea lui Ganea nu i-a costat nici un ban pe timisoreni, acestia cedandu-l giulestenilor la schimb pe Stefan Grigorie, fotbalist ce cazuse in dizgratia patronului Marian Iancu de mai multa vreme. Fostul atacant al Rapidului va avea la Poli un salariu stagional de 250.000 de euro, iar daca echipa se va califica in cupele europene va mai primi un bonus substantial, de 100.000 de euro. "Voi pune la dispozitia clubului toata stiinta mea in fotbal, ca sa facem performanta. Eu am vrut sa vin aici si cel mai mult conteaza ca Poli sa castige cat mai multe meciuri cu echipele mari", a declarat Ganea.   LOVITURA. Daca despre transferurile lui Aliuta, Stelian Stancu si Ganea s-a vorbit intens in ultimul timp, achizitionarea lui Cristian Dancia a constituit o adevarata surpriza, oficialii banateni nepronuntand deloc pana ieri numele jucatorului care a evoluat in ultimele trei sezoane in Rusia, la Torpedo Moscova. Fundas dreapta de meserie, Dancia (27 de ani) a semnat cu Poli o intelegere valabila pe o perioada de 3 ani. "Ma bucur ca am revenit acasa si sper sa facem o figura frumoasa", a spus fotbalistul care s-a nascut la Lugoj. "Desi sunt de numai trei zile la echipa, sunt incantat de jucatorii pe care i-am gasit aici si de faptul ca au fost adusi si altii noi. Dupa cantonamentele pe care le vom efectua in Ungaria si in Austria ma voi edifica daca trebuie sa mai transferam si alti fotbalisti", a spus antrenorul ceh al lui Poli, Dusan Uhrin jr. "Chiar daca i-am pierdut pe Emeghara si pe Grigorie, consider ca avem acoperite toate posturile iar", a conchis patronul Marian Iancu.  INTERES
"Acum, dupa ce am facut toate aceste transferuri, incepem pregatirea de vara cu o echipa aproape completa. Anul trecut n-am avut ca tinta Cupa UEFA Intertoto, pentru ca voiam sa-i dam timp antrenorului sa cunoasca echipa"
Marian Iancu patron Poli Timisoara  Tot multumiti
Directorul executiv al gruparii de sub Podul Grant, Constantin Zotta, considera ca Rapid a facut, la randul ei, o afacere buna luandu-l pe Stefan Grigorie si cedandu-l Timisoarei pe Ganea: "Schimbul este unul avantajos, spun eu, chiar daca plecarea primului va insemna o pierdere. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa-l luam pe Grigorie, pe care l-am dorit si in vara anului trecut. E bine ca pana la urma l-am convins ca Rapid este cea mai buna solutie pentru el". Grigorie va semna contractul cu giulestenii in cursul acestei zile, iar luni se va prezenta la reunirea lotului de la baza Pro Rapid.