La Centrul Cultural al MAI "Nichita Stanescu" are loc astazi, de la ora 18.00, o noua reprezentantie cu spectacolul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", "Voievodul Tiganilor" de Johann Strauss. In distributie vor putea fi revazuti, printre alt
La Centrul Cultural al MAI "Nichita Stanescu" are loc astazi, de la ora 18.00, o noua reprezentantie cu spectacolul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", "Voievodul Tiganilor" de Johann Strauss. In distributie vor putea fi revazuti, printre altii, Doina Scripcaru (foto), Alfredo Pascu, Gabriela Daha, Matei Nicolescu. Frumoasa poveste de dragoste din secolul 18, care se petrece in Imperiul Austro-Ungar si care este condimentata si cu scene de razboi, se afla de 9 ani in repertoriul Teatrului de Opereta, incantand, de atunci, permanent publicul iubitor de opereta cu muzica deosebita si cu interpretarea de exceptie de care se bucura. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.