"El (Mircea Geoana-n.r.) nu-si mai apartine, fiind o marioneta penibila, care a mintit ce a mintit, a simulat ce a simulat, dar a venit un moment al adevarului cand i-a cazut masca si lumea l-a vazut in patru labe, stand la coada, in sir indian, impr
"El (Mircea Geoana-n.r.) nu-si mai apartine, fiind o marioneta penibila, care a mintit ce a mintit, a simulat ce a simulat, dar a venit un moment al adevarului cand i-a cazut masca si lumea l-a vazut in patru labe, stand la coada, in sir indian, impreuna cu Basescu, ca sa-i umple de respect pe "marele licurici", a explicat Vadim Tudor, citat de Mediafax. In opinia lui C.V. Tudor, Geoana "a scos PSD de pe orbita". "Geoana a scos PSD de pe orbita fireasca. E treaba lor, dar sa nu ne ia pe noi de fraieri!", a explicat Vadim Tudor, citat de Mediafax, el amintind de faptul ca, la mitingurile anti-Basescu, organizate de PSD si PRM, Geoana a evitat sa apara alaturi de conducerea PRM. "Dati-mi voie sa am atitudini transante cu lichelele! Politica romaneasca este dominata de lichele!", a adaugat C.V. Tudor, precizand ca nu-i plac "smecherii si aranjorii". Liderul PRM a facut aceste precizari dupa ce a vorbit si despre vizita ambasadorului SUA la sediul central al PSD, aratand ca, potrivit informatiilor sale, ambasadorul SUA i-ar fi cerut lui Mircea Geoana sa il "ajute" pe Basescu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.