Festivalul Coke Live va avea loc in zilele de 23 si 24 iunie, pe insula Lacul Morii din zona Crangasi.   Grupul finlandez The Rasmus canta sambata, inainte de Prodigy, Vanilla Ice si Tom Novy care vor inchide prima seara. Lauri Ylonen - soli
Festivalul Coke Live va avea loc in zilele de 23 si 24 iunie, pe insula Lacul Morii din zona Crangasi.   Grupul finlandez The Rasmus canta sambata, inainte de Prodigy, Vanilla Ice si Tom Novy care vor inchide prima seara. Lauri Ylonen - solist vocal, Eero Heinonen - chitara bas, Pauli Rantasalmi - chitara, Aki Hakala - tobe sunt impreuna de aproape zece ani si alcatuiesc una dintre cele mai de succes formatii din Finlanda. In 2003, The Rasmus a inregistrat "In the Shadows", care a devenit un mare hit, depasind granitele Scandinaviei. Pana la aceasta ora, trupa a avut vanzari de peste 1,5 milioane de albume in intreaga lume, opt dintre discuri au fost desemnate de aur si cinci de platina.       BEST NORDIC ACT. Solistul Lauri Ylonen este liderul grupului si principalul compozitor. De-a lungul anilor a avut o serie intreaga de colaborari cu muzicieni finlandezi precum componentii formatiei Apocalyptica sau Ville Valo de la HIM. Impreuna cu colegul sau Pauli Rantasalmi, Lauri a fost producatorul unui disc al lui Killer si Kwan din Dinasty si impreuna cu acestia a infiintat propria casa de productie, intitulata Dynasty. Cu doi ani in urma The Rasmus a fost desemnat Best Nordic Act si Best Finnish Act, la decernarea MTV Nordic Awards, respectiv MTV Europe Music Awards.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.