Patronul din Giulesti crede ca impresarii submineaza Rapidul.

Transferul lui Florin Bratu la Dinamo a lansat un nou scandal in fotbalul romanesc. Nemultumit ca l-a pierdut pe atacant, patronul Rapidului, George Copos, care ii facuse la rindul sau o oferta, considera ca gruparea din Giulesti este subminata de firma de impresariat a fratilor Becali. "Aflu ca Florin Bratu a fost directionat si obligat sa mearga spre o alta echipa din Romania. Mi-e teama ca nu mai putem lucra cu o firma ca Becali Sport, care submineaza interesele clubului Rapid, desi pina acum am colaborat destul de bine. Nu voi accepta ca un club ca Rapid sa fie subminat", a tunat fostul vicepremier.

In replica, impresarul Victor Becali sustine ca varianta Rapid a picat pentru ca oferta lui George Copos a venit prea tirziu. "Da, Bratu este un jucator care a fost dorit de Rapid, dar problema este ca domnul Copos isi doreste jucatorii dupa ce ajung la alte echipe. Copos poate fi suparat cit vrea. Ce-i puteam face? Oferta pentru Bratu a fost facuta abia miercuri, dar jucatorul semnase deja cu Dinamo", a declarat Victor Becali.

Bratu nu este singura pierdere pentru Rapid. Nici Ianis Zicu nu mai are mari sanse de a continua in Giulesti, fapt pus de Copos tot pe seama firmei fratilor Becali. "Se pare ca Ianis Zicu este un jucator pierdut, pentru ca Becali Sport a fost o firma foarte inteligenta. Am vorbit cu domnul Moratti (n.r. - patronul lui Inter Milano) si mi-a spus ca Zicu este jucator liber de contract. Probabil se va intimpla ca si in cazul lui Bratu, jucator care a fost redirectionat si obligat sa mearga la alta echipa", sustine Copos, afirmatii negate de Victor Becali. Patronul Rapidului s-a reorientat insa spre Daniel Niculae, facind o oferta clubului Auxerre.

Copos n-a rezolvat inca problema antrenorului, in cursul zilei de astazi urmind sa incheie negocierile cu Ladislau Bölöni. "Nu m-am intilnit cu domnul Copos, pentru ca sint in Franta. Dar am vorbit aseara (n.r. - joi) cu dumnealui si a ramas sa ma sune astazi. Astept telefonul dumnealui", a dezvaluit Bölöni. A doua varianta ramine Cristiano Bergodi, care a avut deja o intilnire cu Copos, ulterior vizitind alaturi de Constantin Zotta baza Pro Rapid.