Reuniune - 70 de ani de pasiune Beetle   Peste 60 de broscute si proprietarii lor entuziasti s-au intalnit la Bran, week-end-ul acesta, la cea de-a patra editie a Bran Beetle Meeting.     Au trecut 70 de ani de cand Porsche
 Reuniune - 70 de ani de pasiune Beetle   Peste 60 de broscute si proprietarii lor entuziasti s-au intalnit la Bran, week-end-ul acesta, la cea de-a patra editie a Bran Beetle Meeting.     Au trecut 70 de ani de cand Porsche a desenat liniile curbe ale masinii care a rescris istoria automobilismului. Rotunjimile "masinii populare" starnesc si acum pasiuni nebanuite printre posesorii acestora, care nu rateaza ocazia de a se reintalni cu alti posesori de Beetle. Ajuns la a patra editie, evenimentul de la Bran a devenit deja o traditie. Acum patru ani erau doar cateva masini si o mana de prieteni care au iesit la munte sa manance o friptura si sa bea o bere. Acum numarul masinilor depaseste 60, iar cel a participantilor - 150 de persoane.       BROSCAREALA. Acest gen de intalniri le da pasionatilor ocazia sa rezolve diverse probleme tehnice, sa se mandreasca cu imbunatatirile aduse masinii sau sa gaseasca piese pe care nu le gasesc in orice magazin. "Tocmai mi-am luat un set de incuietori pentru usi. Am o usa buna la Timisoara, alta la Sighisoara, incuietorile le-am luat acum tocmai din Ungaria. Cand strang toate piesele o duc la vopsit si apoi o tin numai in garaj, o sa fie bibelou si n-o s-o mai vada nimeni. Ce putin ii trebuie omului sa fie fericit", spune Sergiu. El a venit tocmai din Arad sa se vada cu "broscarii" adunati din diferite colturi ale tarii: Constanta, Tulcea, Baia Mare, Odorheiu Secuiesc, Timisoara sau Bucuresti. Dar surpriza cea mai mare a fost sosirea a trei broscute tocmai din Ungaria, pline cu prieteni si piese pentru masini.       CONCURSURI. Slalom pe schiuri, haltere, darts la roata sunt doar cateva din probele in care "broscarii" si-au aratat maiestria. Ploaia nu a reusit sa stinga din entuziasmul acestora, dar a aparut ideea unui concurs de tricouri ude. "Nu ne sperie cativa stropi de ploaie. De-abia se spala masina si o sa pot participa la concursul de show&shine", spune una dintre participantele la intalnire. Evenimentul de la Bran se termina astazi, cand broscutele vor defila in jurul orei 13:00 prin centrul orasului Brasov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.