In ultimele zile, unul dintre cele mai mediatizate subiecte a fost decizia judecatorului din Los Angeles, care a hotarat ca Paris Hilton trebuie sa se intoarca la inchisoare, unde va face patruzeci si cinci de zile de puscarie. In sala de tribunal
In ultimele zile, unul dintre cele mai mediatizate subiecte a fost decizia judecatorului din Los Angeles, care a hotarat ca Paris Hilton trebuie sa se intoarca la inchisoare, unde va face patruzeci si cinci de zile de puscarie. In sala de tribunal vedeta a facut "circ", dar reactia omului legii la tipetele si plansetele ei a fost foarte ferma: "Fata asta are mari probleme la cap, inainte de toate are nevoie de un examen medical; dupa aceea vom vedea despre ce gen de detentie va avea parte". Dupa cum se stie, avand carnetul suspendat (pentru conducere sub influenta alcoolului) Paris Hilton a fost prinsa la volan bauta.   O problema asemanatoare a avut si George Michael, care a fost surprins conducand atat sub influenta alcoolului, cat si a "unor substante interzise" (droguri). Dar starul britanic a fost cuminte si cat timp a fost "sub supraveghere" nu a facut nici o greseala, iar in final s-a ales cu 100 de ore "in serviciul comunitatii".   Tot in aceste zile, chitaristul lui Bon Jovi, Richie Sambora, a fost internat la dezintoxicare, unde trebuie sa "se faca bine" in cateva saptamani, pentru a putea fi alaturi de grup la urmatoarele concerte de la Londra, la 24 iunie (O 2 Arena) si 7 iulie (Live Earth, pe stadionul Wembley). Important este ca in tarile civilizate legea se respecta si se aplica la fel, oamenilor obisnuiti, politicienilor sau vedetelor. Si (spre deosebire de ce se petrece la noi) atat politia, cat si judecatorii nu sunt impresionati de starurile care calca pe bec.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.