Maine, la ora 11.00, la Opera nationala din Bucuresti va avea loc un spectacol extraordinar de balet pentru copii intitulat "Magazinul de papusi", cu participarea Centrului Studio Danza Teatro Salieri - Legano (Italia), condus de Meda Andrucovici si
Maine, la ora 11.00, la Opera nationala din Bucuresti va avea loc un spectacol extraordinar de balet pentru copii intitulat "Magazinul de papusi", cu participarea Centrului Studio Danza Teatro Salieri - Legano (Italia), condus de Meda Andrucovici si Giordano Borghesani. Pe scena vor evolua copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, alaturi de adolescenti de pana in 20 de ani, cursanti ai Studioului M Balet, condus de profesoara Magdalena Rovinescu. Acestia vor prezenta fragmente din repertoriul curent al Operei (Coppelia, Lacul lebedelor, Don Quijote, Spargatorul de nuci) si numere de dans modern. Coregrafia si costumele sunt realizate de Magdalena Rovinescu, asistent de coregrafie Adrian Caracas. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.