Pe numele sau adevarat Natalie Renee McIntyre, Macy Gray e una dintre cele tari vedete care va canta pe insula Lacul Morii, fiind la aceasta ora unul dintre cele mai importante nume ale scenei americane. Dupa o "pauza" de patru ani, in aceasta primav
Pe numele sau adevarat Natalie Renee McIntyre, Macy Gray e una dintre cele tari vedete care va canta pe insula Lacul Morii, fiind la aceasta ora unul dintre cele mai importante nume ale scenei americane. Dupa o "pauza" de patru ani, in aceasta primavara a inregistrat "Big", albumul de come back, considerat de critica de specialitate cel mai bun material din intreaga ei cariera.   Cunoscuta pentru marele hit "I Try" (pentru care a luat premiul Grammy, in 2001, la categoria Best Female Pop Vocal Performance) Macy Gray a cochetat si cu actoria, jucand in pelicule de actiune precum "Training Day", "SpiderMan" sau "Idlewild", in timp ce compozitia ei , "Coming Back to You", apare pe coloana sonora a spectaculosului film "Deja Vu" (2006).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.