Presa din Peninsula scrie ca impresarul Ioan Becali s-a inteles cu formatia milaneza pentru un salariu anual de 4,5 milioane de euro.



Potrivit presei italiene, capitanul nationalei Romaniei, Cristi Chivu, a ajuns la
Presa din Peninsula scrie ca impresarul Ioan Becali s-a inteles cu formatia milaneza pentru un salariu anual de 4,5 milioane de euro.



Potrivit presei italiene, capitanul nationalei Romaniei, Cristi Chivu, a ajuns la un acord pentru a evolua la Internazionale Milano. Cotidianul "La Stampa" scrie ca impresarul Ioan Becali si presedintele milanezilor, Massimo Moratti, au semnat contractul pe care Chivu il va avea la Milano. Fundasul roman va cistiga la Inter 4,5 milioane de euro anual, plus prime de 500.000 de euro. Suma, exact cit transferul lui Hagi de la Steaua la Real Madrid si de trei ori mai mare decit contractul lui Mutu la Fiorentina, este aproape dubla fata de ultima oferta a lui AS Roma de prelungire a contractului. In urma unei intilniri cu Becali, oficialii romani au inaintat o propunere de 2,5 milioane de euro pe sezon, la care s-ar mai fi adaugat prime de maximum un milion de euro. Impresarul lui Cristi Chivu a declinat insa oferta, solicitind patru milioane de euro pe an. Cu toate acestea, antrenorul lui AS Roma, Luciano Spalletti, spera inca sa il pastreze pe internationalul roman. "Clubul face tot posibilul sa il pastreze pe Chivu, dar trebuie sa tinem cont si de parerea lui", a declarat Spalletti, care a precizat totusi ca sint sanse mari ca romanul sa plece la rivala Inter.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.