"La inaltimea de peste 2.000 m se afla numai un singur adapost, afara de acesta: cel de pe muntele Omul, la 2.509 m. La adapostul Balea-Lac sunt trei camere, cu bucatarie, pivnita si restaurant si 50 de paturi cu saltele de lana si asternut. Aceste d
"La inaltimea de peste 2.000 m se afla numai un singur adapost, afara de acesta: cel de pe muntele Omul, la 2.509 m. La adapostul Balea-Lac sunt trei camere, cu bucatarie, pivnita si restaurant si 50 de paturi cu saltele de lana si asternut. Aceste doua cabane de pe valea Balei sunt tot anul vizitate de drumetii cari gasesc cea mai prietenoasa primire, dupa un urcus destul de greu. In muntii Cibinului se afla frumosul adapost al asociatiei «Muntii nostri». E «Casa Piatra Alba», situata la 1.600 m inaltime in muntii Cibinului, sub varful Cindrel (2.245 m) spre sud, pe stanga apei Frumoase."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.