Hagi, Gica Popescu si Chivu vor juca simbata seara, alaturi de Zidane, Michael Schumacher, Ronaldo si multe alte vedete, intr-un meci caritabil.

Luis Figo transforma simbata seara stadionul lui Sporting, pe care a jucat timp de sase
Hagi, Gica Popescu si Chivu vor juca simbata seara, alaturi de Zidane, Michael Schumacher, Ronaldo si multe alte vedete, intr-un meci caritabil.

Luis Figo transforma simbata seara stadionul lui Sporting, pe care a jucat timp de sase ani, intr-o impresionanta constelatie. Fotbalistul lui Inter Milano e organizator al show-ului caritabil All Stars 2007, ce va culmina cu un meci (ora 23.00, in direct la PRO TV) la care au fost invitati sa ia parte si ultimii trei capitani ai nationalei Romaniei: Gheorghe Hagi, Gica Popescu si Cristi Chivu. Cu primul, lusitanul a fost coleg timp de un sezon (1995/1996) la FC Barcelona, iar cu Popescu doi ani (1995-1997) la aceeasi grupare "blaugrana". De remarcat ca Hagi tocmai a participat miercuri la o alta sarbatoare, el celebrind miercuri seara in Bucuresti implinirea a sase decenii de la infiintarea clubului Steaua. Fundatia "Luis Figo" mai aduce pe Estadio Alvalade muzicieni precum brazilianul Chico Buarque - suporter al lui Fluminense, Rui Veloso - parintele rockului portughez, Joao Gil sau Eros Ramazzotti, campioni mondiali ca Toldo sau Gattuso si stele retrase precum Zidane, infruntarea urmind a fi arbitrata de germanul Markus Merk. Biletele la acest spectacol fotbalistic, la care va participa si fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, costa intre 10 si 20 de euro.

Selectiuni din cariera lui Figo la http://www.youtube.com/watch?v=wwgKHeoaJuU


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.