George Copos planuieste o mutare spectaculoasa Desi se parea ca negocierile cu Ladislau Bölöni se vor incheia cu un esec total pentru George Copos, patronul gruparii giulestene si-a schimbat in ultimul moment strategia. Copo
George Copos planuieste o mutare spectaculoasa Desi se parea ca negocierile cu Ladislau Bölöni se vor incheia cu un esec total pentru George Copos, patronul gruparii giulestene si-a schimbat in ultimul moment strategia. Copos i-a propus deja lui Bölöni sa preia functia de manager general al Rapidului. In cazul in care planul lui Copos se va finaliza fericit, organigrama Rapidului va arata astfel: Ladislau Bölöni - manager general, Constantin Zotta - director executiv si Cristiano Bergodi - antrenor principal.   COMUNICARE. Discutiile purtate intre George Copos si fostul selectioner in privinta preluarii postului de antrenor au fost ingreunate, din cate se pare, de un viciu de comunicare, dar si de pretentiile exagerate ale tehnicianului. In schimb, lui Bölöni ii surade ideea de a detine fraiele la Rapid, chiar daca ar urma sa incaseze mai putini bani decat din postura de antrenor.  Reintors acasa, in Franta, Bölöni a declarat ieri: "Eu am cateva intrebari pentru domnul Copos si de aceea am incercat sa vorbim la telefon. Sunt cateva necunoscute in contractul pe care l-am primit si in nici un caz nu e vorba de bani aici. Si este nevoie de o discutie pentru a le elucida. Se spune ca am mana libera, ca am nu stiu ce, dar nu stiu ce inseamna asta. Trebuie sa aflu exact. Ar fi o mare usurare pentru mine daca detaliile de functionare a clubului ar fi lamurite. Mi se spune: «Semnezi contractul si vedem dupa aia». Dar pe mine asta ma ingrijoreaza, ce sa vedem dupa aia? Eu nu sunt capabil sa decid in patru ore daca nu am toate raspunsurile".   PATRON. George Copos a reactionat si el, dar a evitat sa precizeze ceva concret: "I-am facut o oferta corecta pentru Europa. I-am oferit exact ceea ce ne-a spus ca doreste. Dansul nu a pus conditii exagerate, asa cum s-a tot vorbit. Ne-a spus doar ca este de acord cu transferurile lui Bozovici si Boya, ca lotul pe care il avem acum este suficient de matur, dar ca ar avea nevoie de inca un atacant. Acum sa vedem ce raspuns ne da".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.