"Grupul de lucru constituit pentru elaborarea propunerilor legislative a inclus in proiect interzicerea dispozitivelor antiradar, folosirea acestora fiind sanctionata in toata Europa. Urmeaza sa vedem daca propunerile noastre vor fi si adoptate", a p
"Grupul de lucru constituit pentru elaborarea propunerilor legislative a inclus in proiect interzicerea dispozitivelor antiradar, folosirea acestora fiind sanctionata in toata Europa. Urmeaza sa vedem daca propunerile noastre vor fi si adoptate", a precizat Fatuloiu intr-o conferinta de presa. Seful IGPR a mai afirmat ca, in proiectul de revizuire a Codului Rutier, intra si propunerea de restrangere a cazurilor in care se impune reexaminarea soferului cu permisul suspendat. "Vor fi supusi reexaminarii doar conducatorii auto care comit accidente de circulatie, care consuma alcool sau care solicita reducerea duratei de suspendare a permisului de conducere", a subliniat Fatuloiu. Inspectorul general al Politiei Romane a mai anuntat ieri, la Mamaia, ca, incepand de saptamana viitoare, politisti in tinuta civila vor monitoriza circulatia pe tronsoanele de drum cu risc major de accidente. Masura a fost luata dupa ce s-a constatat ca participantii la trafic se comporta regulamentar doar cand sesizeaza prezenta echipajelor de politie pe traseu. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.