Cel mai mare dealer de masini second-hand din Europa Centrala inaugureaza un nou centru auto in Bucuresti.

  

AAA AUTO SA Romania, parte a grupului ceh AAA AUTO, a deschis vineri un nou showroom in Capitala. Sediu
Cel mai mare dealer de masini second-hand din Europa Centrala inaugureaza un nou centru auto in Bucuresti.



AAA AUTO SA Romania, parte a grupului ceh AAA AUTO, a deschis vineri un nou showroom in Capitala. Sediul din Bulevardul Iuliu Maniu va fi mutat in noul centru, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 13,5, in incinta parcului logistic Bucharest West. Complexul, care se intinde pe o suprafata de 14.780 de metri patrati, include un showroom, o suprafata de expunere de 12.310 metri patrati pentru masinile destinate vinzarii, un atelier service pentru 12 masini si spatii dedicate livrarii si achizitionarii de autovehicule. Compania a mai deschis anul acesta, in luna aprilie, sucursala de achizitii din Brasov. In toamna va urma deschiderea unui nou centru in Timisoara, care va deveni operational din primavara anului viitor.

Potrivit presedintelui Consiliului de Administratie al companiei, Anthony James Denny, cifra de afaceri a dealerului din Romania s-a triplat anul trecut comparativ cu 2005. "Pe ansamblul anului 2006 ne-am triplat vinzarile fata de anul 2005, an in care am comercializat 1.000 de autoturisme. In anul 2006 am comercializat 3.100 de autoturisme, compania inregistrind o cifra de afaceri de 24,4 milioane de euro, comparativ cu anul 2005, in care am inregistrat 8,41 milioane de euro", a spus oficialul companiei cehesti. Pentru acest an este estimata o dublare a vinzarilor fata de numarul de unitati comercializate in 2006.

Subsidiara din Romania este parte a grupului de companii AAA AUTO, cu sediul central in Republica Ceha. Compania a fost infiintata de Anthony James Denny in 1992, iar in prezent are sucursale in Slovacia, Romania, Polonia si Ungaria. De asemenea, compania are centre auto de achizitii in Olanda, Germania, Franta si Italia, de unde sint livrate masinile catre punctele de vinzare ale grupului. Acesta vinde anual peste 60.000 de masini, iar cifra de afaceri pe ansamblul anului trecut a ajuns la 349 de milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.