Jack Sparrow (Johnny Depp), eroul din "Piratii din Caraibe", a devenit sursa de inspiratie vestimentara a fanilor din intreaga lume. Piratul excentric, lunatic si adesea turmentat a reintrodus logoul cu craniu si oasele in cruce, esarfa innodata in j
Jack Sparrow (Johnny Depp), eroul din "Piratii din Caraibe", a devenit sursa de inspiratie vestimentara a fanilor din intreaga lume. Piratul excentric, lunatic si adesea turmentat a reintrodus logoul cu craniu si oasele in cruce, esarfa innodata in jurul fruntii si hainele colorate in vitrinele magazinelor care dau tonul. In materie de bijuterii, a relansat trendul cu inele pe degete la barbati, coliere din oase, pietre, podoabe cu monede si suvite de par impletite si ornate cu bile colorate. Rosu, alb si rosu vor fi culorile predominante ale acestei tinute. De teama ca designerii de haine se vor imbogati pe seama isteriei din jurul filmului, Disney si-a lansat propria linie de produse inspirate de film, care include piese couture, bijuterii, pantofi, jucarii, gadgeturi si snacksuri. (I.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.