Gorjenii au buget de 2 milioane de euro si obiectiv locurile 5-8 pentru sezonul viitor.

Adunarea Generala a Actionarilor clubului Pandurii Lignitul Tirgu Jiu a aprobat pentru sezonul 2007-2008 bugetul echipei din Liga I, doua milioan
Gorjenii au buget de 2 milioane de euro si obiectiv locurile 5-8 pentru sezonul viitor.

Adunarea Generala a Actionarilor clubului Pandurii Lignitul Tirgu Jiu a aprobat pentru sezonul 2007-2008 bugetul echipei din Liga I, doua milioane de euro, acelasi ca anul trecut, dar si obiectivul pentru noul sezon, mult mai ambitios, locurile 5-8, echivalent cu accederea in cupele europene, avand in vedere ca de la anul primele doua locuri joaca in Liga Campionilor, iar urmatoarele patru in Cupa UEFA. De asemenea, Cupa UEFA Intertoto reprezinta un obiectiv demn de atins pentru mineri. "Am stabilit ca, daca la sfirsitul turului suntem pe unul dintre locurile stabilite prin obiectiv, se va lua in calcul o majorare de buget. Acum, nici nu era posibil, deoarece bugetele locale si contractele colective de munca au fost stabilite la inceputul anului. Bugetul se stabileste pe an calendaristic si va fi acelasi ca si anul trecut pentru ca fiecare actionar va veni cu aceeasi contributie", a spus presedintele Marin Condescu. Mandatat de AGA, presedintele clubului Pandurii Tirgu Jiu, Marin Condescu, va cheltui in aceasta vara 500.000 de euro pentru a-i aduce lui Neagoe jucatorii pe care si-i doreste. "Avem la dispozitie 500.000 de euro si in aceasta vara ca sa transferam jucatorii de care Eugen Neagoe spune ca are nevoie. Sintem in tratative cu mai multi fotbalisti, dar vom anunta transferurile atunci cind vom avea certitudinea ca vor semna cu noi jucatorii respectivi", a adaugat Condescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.