Stiati ca numele real al lui Galliano este Juan Carlos, ca tatal sau era instalator, mama sa prostituata si ca are adrese-fetis unde face vizite nocturne? Sau ca Jean-Paul Gaultier isi dorea sa devina brutar cind era copil? Sau ca vinzatoarele de la
Stiati ca numele real al lui Galliano este Juan Carlos, ca tatal sau era instalator, mama sa prostituata si ca are adrese-fetis unde face vizite nocturne? Sau ca Jean-Paul Gaultier isi dorea sa devina brutar cind era copil? Sau ca vinzatoarele de la Hermes au dat-o afara dintr-un magazin pe Oprah Winfrei, cea mai influenta personalitate din lume, conform "Forbes", pe motiv ca se termina programul? Pentru multe informatii legate de cele mai importante vedete din zona fashion, dar si pentru multe birfe, secrete si picanterii, cititi "Moda Psycho. Cei mai celebri creatori cu toate secrete lor", aparuta recent la Editura Pro. (I.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.